Вы уверены?
Отключение аналитических cookie-файлы не позволит сделать сайт более комфортным для вас
Отключение рекламных cookie-файлы не позволит принимать меры по совершенствованию отображения рекламы
Согласен
Не согласен

Ямо амаль кожны дзень, а нічога пра яго не ведаем: гісторыя марозіва ў «Скарбонцы гісторый»

plug
Фото носит иллюстративный характер, источник: newgrodno.by
Фото носит иллюстративный характер, источник: newgrodno.by

Сёлета беларускаму марозіву спаўняецца 84 гады. Беларусы гэтак любяць замарожаную саладосць, што кожны дзень купляюць яе тонамі. І гэта не жарт. Только жыхары Мінска ў асабліва спякотны дзень лета з'ядаюць каля 60 тон марозіва. Як гэты ласунак увогуле з'явіўся ў нашым жыцці? Хто прыдумаў першае марозіва? Як яго гатавалі нашы продкі? Колькі зараз каштуе беларускае марозіва? Якія незвычайныя густы можна знайсці ў Мінску? Ці можна прыгатаваць смачны хатні пламбір? Усе адказы шукайце ў новай «Скарбонцы гісторый».

Myfin.by · Скарбонка Гісторый // Факты пра марозіва

class=" news_reading1" data-url="https://myfin.by/article/zhizn/dze-gatuuc-maroziva-z-masam-i-salam-novaa-skarbonka-gistoryj" data-category="62" data-sub-category="92" data-author="92" data-responsible="81" data-auto="0" data-partner="0" data-user-id="">
Myfin.by · Скарбонка Гісторый // Факты пра марозіва

Источник: Myfin.by
Если вы заметили ошибку в тексте новости, пожалуйста, выделите её и нажмите Ctrl+Enter
Оцените статью:
Оформление заявки
Оставьте заявку и получите:
Отправить заявку
Оставьте заявку и получите:
Отправить заявку
Оформление заявки
Оставьте заявку и получите:
Отправить заявку
Уведомления
Отметить все как прочитанные
Удалить все