Фото носит иллюстративный характер, источник: newgrodno.by
Сёлета беларускаму марозіву спаўняецца 84 гады. Беларусы гэтак любяць замарожаную саладосць, што кожны дзень купляюць яе тонамі. І гэта не жарт. Только жыхары Мінска ў асабліва спякотны дзень лета з'ядаюць каля 60 тон марозіва. Як гэты ласунак увогуле з'явіўся ў нашым жыцці? Хто прыдумаў першае марозіва? Як яго гатавалі нашы продкі? Колькі зараз каштуе беларускае марозіва? Якія незвычайныя густы можна знайсці ў Мінску? Ці можна прыгатаваць смачны хатні пламбір? Усе адказы шукайце ў новай «Скарбонцы гісторый».
Оцените статью: